Are you planning to visit Crete? Let us propose you some Gastronomic experiences!

Πώς εγγράφομαι στο Gastronomy Tours ως Παραγωγός;

Η εγγραφή στην ιστοσελίδα του gastronomytours.com είναι δωρεάν.

Προκειμένου να εγγραφεί ο παραγωγός αποστέλλει ένα αίτημα εγγραφής συμπληρώνοντας κάποια στοιχεία  της επιχείρησής του στο μενού Contact us, Join as a producer. Βασική προϋπόθεση είναι ο παραγωγός να επιθυμεί, να δέχεται επισκέψεις και να ξεναγεί τους επισκέπτες στις εγκαταστάσεις του και να έχει επισκέψιμες υποδομές.

Κατόπιν λαμβάνει από το Gastronomy Tours ένα ερωτηματολόγιο που το συμπληρώνει και μας το αποστέλλει αφού πρώτα διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους συνεργασίας καθώς επίσης και το κείμενο που αφορά την χρήση των προσωπικών δεδομένων.

Το Gastronomy Tours επεξεργάζεται τα στοιχεία του ερωτηματολογίου, ενδεχομένως επεμβαίνει στην επεξεργασία του κειμένου εφόσον κρίνεται απαραίτητο, επιλέγει ανάμεσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ο παραγωγός έχει στείλει και κατόπιν εφόσον τα στοιχεία είναι πλήρη αυτά αναρτώνται στο gastronomytours.com.

Η συμμετοχή σας στην εφαρμογή είναι προαιρετική, με ένα ετήσιο κόστος 120€, και δωρεάν για εσάς, που μας στηρίξατε μέχρι σήμερα, έως τις 31 Μαρτίου 2022.
Στην περίπτωση μάλιστα που προσθέσετε το logo του Gastronomy tours (Book your Visit) σε κάποιο σημείο του site σας ώστε να είναι εμφανές προκειμένου κάποιος να μπορεί να κάνει κράτηση να σας επισκεφτεί, η συνδρομή διαμορφώνεται στα 90€ ετησίως.

Subscribe to our Newsletter and

Get Discounts to Gastronomy Tours featured partners

LOOKING FOR GREAT IDEAS TO BUILD YOUR HOLIDAY AROUND?