Όροι συνεργασίας Gastronomy tours και Εστιατορίων

(Ιούνιος 2022)

1. Η εταιρεία με την επωνυμία «A&R GREEK LIFE SRL» που εδρεύει στο Βουκουρέστι Ρουμανίας, οδός PopaTatu αρ. 59, με ΑΦΜ RO34557260 και εκπροσωπείται νόμιμα [εφεξής  «GASTRONOMY TOURS»] διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα προβολής γαστρονομικών προϊόντων και Παραγωγών γαστρονομικών προϊόντων, Μουσείων γαστρονομικών προϊόντων, εστιατορίων που έχουν γαστρονομικό μενού, διοργάνωσης επισκέψεων σε Παραγωγούς και κρατήσεων θέσεων για τις επισκέψεις αυτές καθώς και διαδικτυακή εφαρμογή και εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα τύπου Android και iOS (στο εξής «ιστοσελίδα» ή «πλατφόρμα»).

2. Τα εστιατόρια που συνεργάζονται με το GASTRONOMY TOURS, εμφανίζονται με ξεχωριστό προφίλ στην ιστοσελίδα του GASTRONOMY TOURS (εφεξής « ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ή ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ»).

3. Το προφίλ των ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ περιλαμβάνει πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις τους και τις υπηρεσίες που παρέχουν στους επισκέπτες, όπως ενδεικτικά, φωτογραφίες, περιγραφές, γραφικές παραστάσεις και βίντεο που χορηγούνται από τα ίδια τα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ  στο GASTRONOMY TOURS. ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ εγγυώνται την ακρίβεια του υλικού τους που προβάλλεται στο προφίλ τους και ότι το υλικό αυτό τους ανήκει η/και έχουν κάθε δικαίωμα να το χορηγούν στο GASTRONOMY TOURS και να το δημοσιεύουν. Έχουν επίσης την δυνατότητα να το τροποποιούν όποτε το επιθυμούν ενημερώνοντας με email στο ([email protected]) το GASTRONOMY TOURS προκειμένου να ανανεώνεται το προφίλ τους. Επίσης ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ θα παραδώσουν στο GASTRONOMY TOURS τιμοκατάλογο ανά επισκέπτη ή/και δραστηριότητα που προσφέρουν, o οποίος τιμοκατάλογος θα συμπεριληφθεί στο προφίλ τους.

Εάν ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ τροποποιήσει ή καταργήσει υπηρεσίες του χωρίς να ενημερώσει το GASTRONOMY TOURS, το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ οφείλει να εκτελέσει τυχόν αιτήματα που έχει αποδεχθεί με τους όρους της υπηρεσίας που έχει γίνει δεκτό το αίτημα.

Τα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ εγγυώνται την ακρίβεια του ύψους του ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΎ ΜΕΝΟΥ του τιμοκαταλόγου τους, ο οποίος δεν μπορεί να μεταβληθεί αν δεν ενημερωθεί το GASTRONOMY TOURS.

Το GASTRONOMY TOURS μπορεί να αρνηθεί ή/και να επιφέρει μεταβολές στο υλικό, κυρίως στην διατύπωση, που θα του παραδώσουν τα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, προκειμένου αυτό κατά την κρίση του GASTRONOMY TOURS να συνάδει με την Πλατφόρμα του.

4. α) Οι ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ συμμετέχουν στην ιστοσελίδα του GASTRONOMY TOURS δωρεάν, για τυχόν την συμμετοχή σε λοιπές υπηρεσίες του GASTRONOMY TOURS μπορούν να επιλέξουν ένα από τα ακόλουθα συνδρομητικά πακέτα:

Χάλκινη Συνδρομή 
– Συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Gastronomy Tours.
– Με δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης
– Χωρίς συμμετοχή στην εφαρμογή του Gastronomy Τours για κινητά τηλέφωνα
– Χωρίς δυνατότητα προβολής μέσα στο Gastronomy Tours και στην εφαρμογή σε προνομιακή θέση 
0€      
Αργυρή Συνδρομή
– Συμμετοχή  στην ιστοσελίδα του Gastronomy Tours
– Με δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης
– Συμμετοχή στην εφαρμογή του Gastronomy Τours για κινητά τηλέφωνα τύπου Android και iOS
– 2 δωρεάν προβολές δελτίων τύπου/ διαφήμισης του προφίλ ετησίως από Social Μedia του Gastronomytours.com και του blog του.
– Δυνατότητα προβολής μέσα στην ιστοσελίδα και στην εφαρμογή του Gastronomy Τours σε προνομιακή θέση 
120€   
Χρυσή Συνδρομή
– Συμμετοχή  στην ιστοσελίδα του Gastronomy Τοurs
– Με δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης.
– Συμμετοχή στην εφαρμογή του Gastronomytours.com για κινητά τηλέφωνα τύπου Android και iOS
– 4 δωρεάν προβολές δελτίων τύπου/ διαφήμισης του προφίλ ετησίως από Social Media του Gastronomy Τours και του blog του.
– Δυνατότητα προβολής μέσα στην ιστοσελίδα και στην εφαρμογή του Gastronomy Τours σε προνομιακή θέση
– Απαραίτητη προϋπόθεση: Ενσωμάτωση στην ιστοσελίδα του Εστιατορίου του σήματος του GT (book your visit ή του GT member) 
90€  
Τιμοκατάλογος Παροχών Προβολής
Ανάρτηση δελτίου τύπου στα Social Media και Blog του Gastronomytours.com:  50€ 
Προβολή στους προβεβλημένους παραγωγούς στην πρώτη σελίδα του Gastronomytours.com: 
200€/μήνα (Από Οκτώβριο μέχρι και Απρίλιο),
300€/μήνα (Από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο) 
Προβολή στα προβεβλημένα εστιατόρια: 
100€/μήνα (Από Οκτώβριο μέχρι και Απρίλιο), 
150€/μήνα (Από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο)
Προβολή στους προβεβλημένα εστιατόρια κάθε Destination:
50€/μήνα (Από Οκτώβριο μέχρι και Απρίλιο),
75€/μήνα (Από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο) Για κάθε ανάρτηση πλέον των δωρεάν αναρτήσεων  50€

β) Το GASTRONOMY TOURS αμείβεται για τις κρατήσεις ή δραστηριότητες στα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ απευθείας από τον επισκέπτη με ποσό ίσο με το 15% της αξίας της χρέωσης του του γαστρονομικού μενού  ανά άτομο, ή του συνόλου της κράτησης και με ελάχιστο το ποσό των 3€ ανά άτομο. Το GASTRONOMY TOURS με την ολοκλήρωση της κράτησης εκδίδει ένα κουπόνι και το αποστέλλει στον επισκέπτη, ο οποίος θα πρέπει να το παρουσιάσει στο ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ως απόδειξη της κράτησης.

5. Οι επισκέπτες καταβάλλουν σε λογαριασμό του Gastronomuy Tours ολόκληρο το ποσό του λογαριασμού για το γαστρονομικό μενού ή την δραστηριότητα. To Gastronomy Tours εντός 7 ημερών θα καταθέσει στο λογαριασμό του εστιατορίου το ποσόν που εισέπραξε παρακρατώντας το 15% ως αμοιβή του.

Εφόσον ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ επιθυμούν να εισπράξουν προκαταβολικά τμήμα ή ολόκληρο το ποσό για δραστηριότητα, ήτοι από το 85% της αξίας αυτής σύμφωνα με τα παραπάνω, το GASTRONOMY TOURS παρέχει την δυνατότητα η είσπραξη αυτή να πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας του σε λογαριασμό του GASTRONOMY TOURS την ώρα της κράτησης. Στην συνέχεια το GASTRONOMY TOURS αποδίδει στα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ εντός 7 ημερών από την πραγματοποίηση της  δραστηριότητας το ποσό αυτό παρακρατώντας ως αμοιβή του ποσό € 2 ανά επισκέπτη.

6. ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, όταν λαμβάνουν ειδοποίηση για κράτηση από τον επισκέπτη, οφείλουν να απαντούν εάν επιβεβαιώνουν ή όχι την κράτηση εντός 24 ωρών, άλλως θα αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα στον επισκέπτη ότι το εν λόγω ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ  δεν είναι διαθέσιμο.

7. Οι επισκέπτες έχουν δικαίωμα να ακυρώσουν την επίσκεψή τους όποτε επιθυμούν αλλά την δραστηριότητά τους εντός 14 ημερών από την επιβεβαίωση της κράτησής τους έως και 7 ημέρες πριν την ημερομηνία δραστηριότητας και το GASTRONOMY TOURS υποχρεούται να επιστρέψει στους επισκέπτες ό,τι ποσό έχουν καταβάλει. Στην περίπτωση αυτή ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ δεν έχουν καμία αξίωση έναντι του GASTRONOMY TOURS και των επισκεπτών.

Εάν οι επισκέπτες ακυρώσουν την δραστηριότητα εκπρόθεσμα ή δεν εμφανιστούν την προγραμματισμένη ημερομηνία δραστηριότητας, ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ δεν έχουν καμία αξίωση έναντι του GASTRONOMY TOURS εκτός εάν πρόκειται για δραστηριότητα για την οποία ο επισκέπτης έχει προκαταβάλει μέρος ή το σύνολο της χρέωσης μέσω του GASTRONOMY TOURS σύμφωνα με τον όρο 5 του παρόντος. Στην τελευταία αυτή περίπτωση το GASTRONOMY TOURS θα αποδώσει στα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ εντός 7 ημερών από την ημερομηνία της προγραμματισμένης  δραστηριότητας ολόκληρη την προκαταβολή παρακρατώντας ως αμοιβή του ποσό € 2 ανά επισκέπτη.

8. Σε περίπτωση που τα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ακυρώσουν μία κράτηση για λόγους ανωτέρας βίας ή λόγους που δεν μπορούσαν οι ίδιοι να προβλέψουν ή να αποτρέψουν, οφείλουν να ενημερώσουν το GASTRONOMY TOURS το αργότερο έως 48 ώρες πριν την ημερομηνία της προγραμματισμένης επίσκεψης/δραστηριότητας και, εφόσον επιθυμούν, να προτείνουν αλλαγή της ημερομηνίας, υπό την προϋπόθεση ότι θα την εγκρίνουν οι επισκέπτες, άλλως το GASTRONOMY TOURS υποχρεούται να επιστρέψει  ό,τι ποσό έχει εισπράξει στους επισκέπτες, τα δε ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ δεν έχουν καμία αξίωση έναντι του GASTRONOMY TOURS και των επισκεπτών.

Εάν τα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ακυρώσουν την κράτηση για άλλους λόγους από τους προβλεπόμενους στην αμέσως προηγούμενη το GASTRONOMY TOURS υποχρεούται να επιστρέψει στους επισκέπτες ό,τι ποσό έχει εισπράξει τα δε ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ να  αποζημιώσουν το  GASTRONOMY TOURS με το ποσό των 25 € ανά επισκέπτη. Επίσης θα ευθύνονται για την αποκατάσταση κάθε ζημίας του GASTRONOMY TOURS συμπεριλαμβανομένης και της ηθικής του βλάβης. Επιπροσθέτως το GASTRONOMY TOURS θα δικαιούται να διακόψει την συνεργασία του με το εν λόγω ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ και να διαγράψει το προφίλ του από την πλατφόρμα του.

9. Τα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ μπορούν να διακόψουν την συνεργασία τους με το GASTRONOMY TOURS μετά από προηγούμενη προειδοποίηση ενός (1) μηνός και υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι επισκέψεις και οι δραστηριότητες, για τις οποίες έχει γίνει κράτηση από την πλατφόρμα του GASTRONOMY TOURS. Ομοίως το GASTRONOMY TOURS μπορεί να διακόψει την συνεργασία του με τα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση όμως, στην περίπτωση παράβασης των υποχρεώσεών τους.  

10. Στο πλαίσιο της συνεργασίας GASTRONOMY TOURS και ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ  και τα δύο μέρη επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τους εκπροσώπους του άλλου μέρους, το προσωπικό τους και τους επισκέπτες. Το GASTRONOMY TOURS ενημερώνει ότι τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται ανήκουν στην Ρουμανική εταιρεία με την επωνυμία «A&R GREEK LIFE SRL» που εδρεύει στο Βουκουρέστι Ρουμανίας, οδός Splaiul Unirii αρ. 4 (Υπεύθυνος Επεξεργασίας). Τα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ αναλαμβάνουν την υποχρέωση να ενημερώσουν το GASTRONOMY TOURS για την ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας του Υπεύθυνου Επεξεργασίας τους και κατά την αποδοχή των παρόντων όρων, άλλως δεν συνάπτεται συμφωνία μεταξύ του GASTRONOMY TOURS και των ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ . Η επεξεργασία των δεδομένων και των δύο μερών διέπεται από τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (ΓΚΠΔ) και την εθνική νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως κάθε φορά ισχύει.

11. Τα Μέρη διαβεβαιώνουν ότι συμμορφώνονται πλήρως με όλες τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από τον ΓΚΠΔ και την κάθε φορά ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

12. Το GASTRONOMY TOURS έχει οποτεδήποτε το δικαίωμα να εκχωρήσει με οποιονδήποτε τρόπο μέρος ή και το σύνολο των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών του που απορρέουν από το παρόν σε οποιονδήποτε τρίτο με έγγραφη γνωστοποίηση προς τα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ.

14. Για κάθε διαφορά που απορρέει από την συνεργασία GASTRONOMY TOURS και ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ εφαρμόζεται το Ελληνικό και Ενωσιακό Δίκαιο και αρμόδια δικαστήρια προς επίλυσή της ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας, Ελλάδα.

Subscribe to our Newsletter

LOOKING FOR GREAT IDEAS TO BUILD YOUR HOLIDAY AROUND?