Are you planning to visit Crete? Let us propose you some Gastronomic experiences!

Πως λειτουργεί το Gastronomy Tours με τα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία

Η διαδικασία της κράτησης

Ο χρήστης επιλέγει μία εκδρομή ανάλογα με:

  • Την ημερομηνία 
  • Το προφίλ της εκδρομής

Η πλατφόρμα του εμφανίζει μια σειρά εκδρομών και ο χρήστης διαλέγει με βάση το προφίλ τους  στο οποίο παρουσιάζονται πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία που θα έχει ο ενδιαφερόμενος.

Εφόσον θελήσει να κάνει κράτηση για την εκδρομή που τον ενδιαφέρει, πληρώνει online το κόστος της κράτησης στο Gastronomy Tours και εξοφλεί ανάλογα με τους όρους της κάθε εκδρομής.

Το Ταξιδιωτικό γραφείο λαμβάνει τότε στο email του μήνυμα, που τον ενημερώνει ότι κάποιος έκανε μία κράτηση για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και ημέρομηνίας. Το ταξιδιωτικό Πρακτορείο θα πρέπει να απαντήσει το αργότερο σε 24 ώρες, αλλιώς ο ενδιαφερόμενος θα λάβει ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι ο η εκδρομή δεν είναι διαθέσιμη.

Εάν το Τουριστικό Γραφείο αποδεχθεί την κράτηση, ο ενδιαφερόμενος θα λάβει ένα email με τα στοιχεία της κράτησης που θα το χρησιμοποιήσει ως αποδεικτικό της κράτησης του.

Το Gastronomy Tours εφόσον ο εισπράξει το ποσόν που αντιστοιχεί στην εκδρομή κάνει μία εκκαθάριση κάθε τέλος μηνός και αποδίδει στο τουριστικό γραφείο το 85% της αξίας της εκδρομής, παρακρατώντας το 15% ως προμήθεια.

Σε περίπτωση που το Ταξιδιωτικό Πρακτορείο δεν  αποδεχθεί την κράτηση τότε o ενδιαφερόμενος θα λάβει ένα email που τον ενημερώνει ότι η εκδρομή δεν είναι διαθέσιμη και αυτόματα του επιστρέφεται το ποσό που είχε καταθέσει κατά την κράτηση.

Για να δείτε τους πλήρεις Όρους Συνεργασίας μεταξύ Gastronomy Tours και Ταξιδιωτικά Πρακτορεία πατήστε εδώ.

Subscribe to our Newsletter and

Get Discounts to Gastronomy Tours featured partners

LOOKING FOR GREAT IDEAS TO BUILD YOUR HOLIDAY AROUND?