...

Όροι Συνεργασίας Gastronomy Tours με Ταξιδιωτικά Πρακτορεία

(DECEMBER 2023) 

  1. Η ατομική επιχείρηση με επωνυμία Αλέξανδρος-Ιωάννης Μεγαπάνος του Επαμεινώνδα και με διακριτικό τίτλο Gastronomy Tours (ή Εμείς) είναι εγγεγραμμένη στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με αριθμό ΓΕΜΗ 083672802000, έδρα στη διεύθυνση 1ο χλμ Λεωφόρου Πικερμίου- Σπάτων, 19009 Πικέρμι, Ελλάδα και με Αριθμό Φορολογικού Μητρώου: EL043478044 [εφεξής  «GASTRONOMY TOURS»] διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα προβολής γαστρονομικών προϊόντων, Παραγωγών και Μουσείων γαστρονομικού ενδιαφέροντος, εκδρομών που εμπεριέχουν και επισκέψεις σε παραγωγούς ή μουσεία γαστρονομικών προϊόντων, και κρατήσεων θέσεων για τις επισκέψεις και δραστηριότητες καθώς και διαδικτυακή εφαρμογή και εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα τύπου Android και iOS (στο εξής «ιστοσελίδα» ή «πλατφόρμα»). 
  2. Οι Ταξιδιωτικοί Πράκτορες που συνεργάζονται με το GASTRONOMY TOURS, εμφανίζουν τις ταξιδιωτικές τους προτάσεις στην ιστοσελίδα του GASTRONOMY TOURS στην κατηγορία Trips (εφεξής «Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ή ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ»). 
  3. Το προφίλ των ταξιδιωτικών προτάσεων των ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ περιλαμβάνει πληροφορίες για τις  υπηρεσίες που παρέχουν στους συμμετέχοντες, όπως ενδεικτικά, φωτογραφίες, περιγραφές της ταξιδιωτικής πρότασης, γραφικές παραστάσεις και βίντεο που χορηγούνται από τους ίδιους τους ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ στο GASTRONOMY TOURS. Οι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ εγγυώνται την ακρίβεια του υλικού τους που προβάλλεται στο προφίλ της ταξιδιωτικής τους πρότασης και ότι το υλικό αυτό τους ανήκει η/και έχουν κάθε δικαίωμα να το χορηγούν στο GASTRONOMY TOURS και να το δημοσιεύουν. Έχουν επίσης την δυνατότητα να το τροποποιούν όποτε το επιθυμούν ενημερώνοντας με email στο ([email protected]) το GASTRONOMY TOURS προκειμένου να ανανεώνεται το προφίλ τους. Επίσης οι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ θα παραδώσουν στο GASTRONOMY TOURS τιμοκατάλογο ανά επισκέπτη για κάθε ταξιδιωτική πρόταση που προσφέρουν, o οποίος τιμοκατάλογος θα συμπεριληφθεί στο προφίλ τους. 

    Εάν ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ τροποποιήσει ή καταργήσει υπηρεσίες του χωρίς να ενημερώσει το GASTRONOMY TOURS, o Παραγωγός οφείλει να εκτελέσει τυχόν αιτήματα που έχει αποδεχθεί με τους όρους της υπηρεσίας που έχει γίνει δεκτό το αίτημα. 

    Οι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ εγγυώνται την ακρίβεια του ύψους του τιμοκαταλόγου τους, ο οποίος δεν μπορεί να μεταβληθεί αν δεν ενημερωθεί το GASTRONOMY TOURS. 

    Το GASTRONOMY TOURS μπορεί να αρνηθεί ή/και να επιφέρει μεταβολές στο υλικό, κυρίως στην διατύπωση, που θα του παραδώσουν οι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, προκειμένου αυτό κατά την κρίση του GASTRONOMY TOURS να συνάδει με το ύφος των λεκτικών της Πλατφόρμας του. 
  4. α) Οι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ συμμετέχουν στην ιστοσελίδα του GASTRONOMY TOURS δωρεάν, με μία μόνο ταξιδιωτική πρόταση. Εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν με περισσότερες ταξιδιωτικές προτάσεις στο GASTRONOMY TOURS, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα ακόλουθα συνδρομητικά πακέτα: 
Χάλκινη Συνδρομή 
– Συμμετοχή στην ιστοσελίδα του GastronomyTours 
– Χωρίς συμμετοχή στις εφαρμογές του GastronomyTours στα κινητά τηλέφωνα. 
– Χωρίς δυνατότητα προβολής στις προβεβλημένες θέσεις της ιστοσελίδας του GastronomyTours ή των εφαρμογών των κινητών τηλεφώνων


Ετήσιο κόστος 0€
Αργυρή Συνδρομή 
– Συμμετοχή στην ιστοσελίδα του GastronomyTours
– Συμμετοχή στις εφαρμογές του GastronomyTours στα κινητά τηλέφωνα. 
– Παρέχονται δύο δωρεάν προβολές δελτίων τύπου στο blog και στα κοινωνικά δίκτυα
του GastronomyTours 
– Παρέχεται δυνατότητα προβολής στις προβεβλημένες θέσεις της ιστοσελίδας
του GastronomyTours ή των εφαρμογών των κινητών τηλεφώνων


Ετήσιο κόστος 120€
Χρυσή Συνδρομή  
– Παρέχονται όλα τα προνόμια της Αργυρής Συνδρομής και με τέσσερις αντί για δύο
δωρεάν προβολές δελτίων τύπου στο blog και στα κοινωνικά δίκτυα του GastronomyTours 
– Αναγκαία προϋπόθεση: Η τοποθέτηση του λογότυπου του GastronomyTours που
μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ μαζί με τα άλλα εικονίδια από τα κοινωνικά δίκτυα ή κάπου εμφανώς στην δική σας ιστοσελίδα που θα παραπέμπει στο προφίλ σας μέσα στο GastronomyTours.


Ετήσιο κόστος 180€

Για τους συνδρομητές εγγεγραμμένους πριν την 31/12/21 παρέχεται Αργυρή συνδρομή δωρεάν μέχρι 31/12/24.

Τιμοκατάλογος Προωθητικών Υπηρεσιών στο Gastronomy Tours Ιστοσελίδα, Εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης  και Blog μηνιαίως
Εμφάνιση προφίλ σε Προνομιακή Θέση
Συνδρομή Χάλκινη Αργυρή Χρυσή

Περίοδος
Οκτώβριος – ΑπρίλιοςΑπρίλιος -ΟκτώβριοςΟκτώβριος – ΑπρίλιοςΑπρίλιος -ΟκτώβριοςΟκτώβριος – ΑπρίλιοςΑπρίλιος -Οκτώβριος
Στην Α’ Σελίδα και στη κατηγορία των προϊόνταν και ΠροορισμώνΔεν ΠαρέχεταιΔεν Παρέχεται
200

300

150

250
Στην κατηγορία των ΠροϊόντωνΔεν ΠαρέχεταιΔεν Παρέχεται
100

150

75

125
Στην κατηγορία των ΠροορισμώνΔεν ΠαρέχεταιΔεν Παρέχεται
100

150

75

125
Δημοσίευση Δελτίων  Τύπου στο Blog και Κοινωνικά Δίκτυα  50€/δημοσίευση40€/δημοσίευση πέραν των δύο που προσφέρονται δωρεάν ετησίως30€/ δημοσίευση πέραν των τεσσάρων που προσφέρονται δωρεάν ετησίως

β) Το GASTRONOMY TOURS πληρώνεται για τις κρατήσεις των προτάσεων των ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, απευθείας από τους ΧΡΗΣΤΕΣ για όλο το ποσόν και τους εκδίδει απόδειξη ή τιμολόγιο, ο δε ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ οφείλει να εκδώσει Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών στο GASTRONOMY TOURS, για την αξία της ταξιδιωτικής του πρότασης χωρίς την προμήθεια του GASTRONOMY TOURS. Τα πλήρη στοιχεία και αξίες του τιμολογίου θα λαμβάνει ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ από το GASTRONOMY TOURS με την αποδοχή του αιτήματος κράτησης. 


Ποσοστά προμήθειας Gastronomy Tours

Δραστηριότητες ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ μη εμπεριέχουσες προμήθεια  

+15%

Δραστηριότητες ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ εμπεριέχουσες προμήθεια  
 
   20%

  1. Οι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟI ΠΡΑΚΤΟΡEΣ πληρώνονται από το GASTRONOMY TOURS μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιωτικού τους προϊόντος στον ΧΡΗΣΤΗ, μέσω τραπεζικού εμβάσματος το 85% της ονομαστικής αξίας της ταξιδιωτικής πρότασης στις αρχές του μήνα που ακολουθεί την ολοκλήρωση της εκδρομής  με κατάθεση στον τραπεζικό τους λογαριασμό. 
  2. Οι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, όταν λαμβάνουν ειδοποίηση για κράτηση από κάποιον αιτούντα, οφείλουν να απαντούν εάν επιβεβαιώνουν ή όχι την κράτηση εντός 24 ωρών, άλλως θα αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα στον επισκέπτη ότι η εν λόγω ταξιδιωτική πρόταση  δεν είναι διαθέσιμη. 
  3. Οι ΧΡΗΣΤΕΣ έχουν δικαίωμα να ακυρώσουν την κράτησή τους σύμφωνα με τους όρους της εκάστοτε ταξιδιωτικής πρότασης όπως εμφανίζεται στο προφίλ της εκάστοτε ταξιδιωτικής πρότασης. Εάν οι ΧΡΗΣΕΣ ακυρώσουν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην ταξιδιωτική πρόταση εκπρόθεσμα ή δεν εμφανιστούν εγκαίρως κατά την ημέρα της έναρξης στο συγκεκριμένο σημείο που αναφέρεται ως αφετηρία  της ταξιδιωτικής πρότασης, οι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ οφείλουν να ενημερώσουν αμέσως την Gastronomy tours πριν φύγουν προκειμένου να εξοφληθούν.  
  4. Σε περίπτωση που οι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ακυρώσουν μία κράτηση για λόγους ανωτέρας βίας ή λόγους που δεν μπορούσαν οι ίδιοι να προβλέψουν ή να αποτρέψουν, οφείλουν να ενημερώσουν το GASTRONOMY TOURS το αργότερο έως 48 ώρες πριν την ημερομηνία της προγραμματισμένης ταξιδιωτικής πρότασης και, εφόσον επιθυμούν, να προτείνουν αλλαγή της ημερομηνίας, υπό την προϋπόθεση ότι θα την εγκρίνουν οι αιτούντες, άλλως το GASTRONOMY TOURS υποχρεούται να επιστρέψει  ό,τι ποσό έχει εισπράξει στους επισκέπτες, οι δε ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ δεν έχουν καμία αξίωση έναντι του GASTRONOMY TOURS και των ΧΡΗΣΤΩΝ. 

    Εάν οι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ακυρώσουν την κράτηση για άλλους λόγους από τους προβλεπόμενους στην αμέσως προηγούμενη παράγραφο ή δεν εμφανιστούν την συμφωνηθείσα ώρα στο συμφωνηθέν σημείο, το GASTRONOMY TOURS υποχρεούται να επιστρέψει στους ΧΡΗΣΤΕΣ ό,τι ποσό έχει εισπράξει οι δε ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να  αποζημιώσουν το  GASTRONOMY TOURS με το ποσό των 25 € ανά επισκέπτη. Επίσης θα ευθύνονται για την αποκατάσταση κάθε ζημίας του GASTRONOMY TOURS συμπεριλαμβανομένης και της ηθικής του βλάβης. Επιπροσθέτως το GASTRONOMY TOURS θα δικαιούται να διακόψει την συνεργασία του με τον εν λόγω ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ και να διαγράψει το προφίλ των ταξιδιωτικών προτάσεων του από την πλατφόρμα του. 
  5. Οι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ μπορούν να διακόψουν την συνεργασία τους με το GASTRONOMY TOURS μετά από προηγούμενη προειδοποίηση ενός (1) μηνός και υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι εκδρομές για τις οποίες έχει γίνει κράτηση από την πλατφόρμα του GASTRONOMY TOURS. Ομοίως το GASTRONOMY TOURS μπορεί να διακόψει την συνεργασία του με τους ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση όμως, στην περίπτωση παράβασης των υποχρεώσεών τους.   
  6. Στο πλαίσιο της συνεργασίας GASTRONOMY TOURS και ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ και τα δύο μέρη επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τους εκπροσώπους του άλλου μέρους, το προσωπικό τους και τους επισκέπτες. Το GASTRONOMY TOURS ενημερώνει ότι τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται ανήκουν στην ατομική επιχείρηση με επωνυμία Αλέξανδρος-Ιωάννης Μεγαπάνος του Επαμεινώνδα και με διακριτικό τίτλο GASTRONOMY TOURS, εγγεγραμμένη στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με αριθμό ΓΕΜΗ 083672802000, έδρα στη διεύθυνση 1ο χλμ Λεωφόρου Πικερμίου- Σπάτων, 19009 Πικέρμι, Ελλάδα και με Αριθμό Φορολογικού Μητρώου: EL043478044 (Υπεύθυνος Επεξεργασίας).

    Οι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ αναλαμβάνουν την υποχρέωση να ενημερώσουν το GASTRONOMY TOURS για την ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας του Υπεύθυνου Επεξεργασίας τους και κατά την αποδοχή των παρόντων όρων, άλλως δεν συνάπτεται συμφωνία μεταξύ του GASTRONOMY TOURS και των ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ. Η επεξεργασία των δεδομένων και των δύο μερών διέπεται από τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (ΓΚΠΔ) και την εθνική νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως κάθε φορά ισχύει. 
  7. Τα Μέρη διαβεβαιώνουν ότι συμμορφώνονται πλήρως με όλες τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από τον ΓΚΠΔ και την κάθε φορά ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. 
  8. Το GASTRONOMY TOURS έχει οποτεδήποτε το δικαίωμα να εκχωρήσει με οποιονδήποτε τρόπο μέρος ή και το σύνολο των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών του που απορρέουν από το παρόν σε οποιονδήποτε τρίτο. 
  9. Για κάθε διαφορά που απορρέει από την συνεργασία GASTRONOMY TOURS και ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ εφαρμόζεται το Ελληνικό και Ενωσιακό Δίκαιο και αρμόδια δικαστήρια προς επίλυσή της ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας, Ελλάδα. 

Subscribe to our Newsletter

LOOKING FOR GREAT IDEAS TO BUILD YOUR HOLIDAY AROUND?