Πως βοηθάει τους Παραγωγούς το Gastronomy Tours

Το Gastronomy Tours βοηθάει την επιχείρηση σας να πετύχει ανάπτυξη την επισκεψιμότητάς της διότι:

Το Gastronomy Τours προβάλει δωρεάν επιχειρήσεις που παράγουν γαστρονομικά προϊόντα στο εξειδικευμένο του κοινό του που αποτελείται από άτομα και οικογένειες με ενδιαφέρον να γνωρίσουν παραγωγούς και να δοκιμάσουν νέα τοπικά γαστρονομικά προϊόντα, αλλά και ταξιδιωτικά πρακτορεία, tour operators, σχολεία, πρεσβείες, κλπ. που ενδιαφέρονται να προσθέσουν νέους τέτοιους προορισμούς στις επιλογές τους.

Το Gastronomy tours διαθέτει μηχανισμό προκειμένου να μπορούν οι παραγωγοί να δέχονται αιτήματα κρατήσεων ηλεκτρονικά από υποψήφιους επισκέπτες με έναν τρόπο εύκολο για τους επισκέπτες και χωρίς κόστος για τους παραγωγούς δίνοντας κίνητρα μάλιστα στον επισκέπτη να κάνει αγορές κατά την επίσκεψή του από τον παραγωγό.

Το Gastronomy tours μπορεί να προωθεί παραγωγούς μέσω των προβεβλημένων θέσεων στη πρώτη σελίδα του www.gastronomytours.com και της εφαρμογής για τα κινητά τηλέφωνα. (Επικοινωνήστε μαζί μας για τον τιμοκατάλογο)

Το Gastronomy tours έχει την δυνατότητα να προωθεί ομάδες παραγωγών με βάση το προϊόν τους ή και  την τοποθεσία τους (π.χ. Οινοποιεία της Νεμέας, τυροκομεία της Κρήτης κ.λπ.)

Subscribe to our Newsletter

LOOKING FOR GREAT IDEAS TO BUILD YOUR HOLIDAY AROUND?