Legal

Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι χρήσης

Πολιτική απορρήτου

(Έκδοση Μαρτίου 2021)

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε το απόρρητό σας. Συμμορφωνόμαστε πλήρως με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων ή GDPR) και του Ελληνικού Νόμου 2624 / 2019 για τυχόν προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε.

Αυτή η πολιτική απορρήτου στοχεύει να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το πώς εμείς, η GASTRONOMY TOURS, συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο και τις εφαρμογές μας.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτόν τον Ιστότοπο και τις εφαρμογές μας, δεσμεύεστε από την τότε ισχύουσα Πολιτική Απορρήτου, επομένως, διαβάστε αυτό κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας για να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτήν.

1. Ποιοι είμαστε

Διαθέτουμε αυτόν τον Ιστότοπο και είμαστε ο υπεύθυνος ελέγχου όσο και ο υπεύθυνος για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η GASTRONOMY TOURS (ή “Εμείς”) είναι μια ρουμανική εταιρεία με την επωνυμία A&R GREEK LIFE SRL εγγεγραμμένη στο Εθνικό Μητρώο Εμπορίου, Βουκουρέστι, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Ρουμανία, με αριθμό: J40 / 6279/2015 με έδρα τη διεύθυνση Splaiul Unirii, αρ. 4, γραφείο 1.1, όροφος 1, Βουκουρέστι, Ρουμανία. Ο φορολογικός μας αριθμός / ΦΠΑ είναι RO34557260.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: αριθμός τηλεφώνου [+40] 755 607 607 [+30] 210.60 36 009 ή και στο [email protected]

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε αυτά τα στοιχεία για να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις και σχόλια (συμπεριλαμβανομένων καταγγελιών).

2. Τα δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς

Τα δεδομένα που ενδέχεται να συλλέξουμε για εσάς είναι:

– Δεδομένα ταυτότητας όπως όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης

– Δεδομένα επικοινωνίας όπως διεύθυνση email, διεύθυνση και αριθμός τηλεφώνου

– Οικονομικά στοιχεία, όπως στοιχεία κάρτας πληρωμής

-Τεχνικά δεδομένα όπως διεύθυνση IP, τύπος προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείτε

– Δεδομένα μάρκετινγκ και επικοινωνιών όπως οι προτιμήσεις σας

– Οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μας παρέχετε

Δεν συλλέγουμε τις λεγόμενες ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων (όπως φυλή, θρησκευτικές πεποιθήσεις κ.λπ.) με εξαίρεση οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τυχόν ειδικές απαιτήσεις υγείας / αναπηρίας που μπορεί να έχετε ζητήσει να σας παράσχουμε.

Ο ιστότοπός μας δεν προορίζεται για χρήση από παιδιά και δεν ζητάμε ούτε συλλέγουμε δεδομένα που σχετίζονται με αυτά, εκτός εάν μας παρέχετε τέτοια δεδομένα εάν σκοπεύετε να συνοδεύσετε τα παιδιά σας στις επισκέψεις / δραστηριότητες των Παραγωγών, ως γονείς ή νόμιμος κηδεμόνας.

Όσον αφορά τη χρήση των εφαρμογών μας

Οι εφαρμογές μας επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω με παρόμοιο τρόπο με τον ιστότοπό μας. Θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας πριν από την εγκατάσταση της εφαρμογής μας. Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την πολιτική και τον τύπο δεδομένων που ενδέχεται να συλλέξουμε και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτήν πριν δώσετε τη συγκατάθεσή σας.

Προκειμένου να σας προσφέρουμε ορισμένες από τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για πρόσβαση στην τοποθεσία σας (π.χ. για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για Παραγωγούς, επισκέψεις και δραστηριότητες κοντά στην τοποθεσία σας, και γιά να σας βοηθήσουμε μέσω χαρτών Google και Apple για να ταξιδέψετε στην τοποθεσία του της επίσκεψής σας). Είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε να μας επιτρέψετε να έχουμε πρόσβαση στην τρέχουσα τοποθεσία σας ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορέσουμε να κάνουμε κράτηση για μια επίσκεψη για εσάς, αλλά ενδέχεται να μην μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ταξιδιωτικές οδηγίες. Θα έχουμε πρόσβαση στην τοποθεσία σας μόνο εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας και μόνο όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή μας στο [email protected]

3. Πώς συλλέγονται τα προσωπικά σας δεδομένα

Παρέχοντας τα δεδομένα σας

Για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία ταυτότητας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Μόλις δώσετε αυτά τα δεδομένα, θα μπορείτε να:

• Διαχειριστείτε την κράτησή σας. Το σύστημα θα διατηρήσει τα στοιχεία σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα εισαγάγετε ξανά την επόμενη φορά που θα κάνετε κράτηση μαζί μας

• Διαχειριστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία

• Εάν το επιθυμείτε, εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε το περιοδικό μας και ακολουθήστε τις ενημερώσεις μας

• Δείτε την κράτησή σας και στείλτε την στους φίλους και την οικογένειά σας

• Δείτε το ιστορικό κρατήσεων

Για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα σας ζητηθεί επίσης να δώσετε τα στοιχεία πληρωμής σας. Δεν διατηρούμε οικονομικά δεδομένα ούτε εμπλεκόμαστε με κανέναν τρόπο στη διαδικασία πληρωμής.

Με αυτοματοποιημένες τεχνολογίες

Καθώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και τις εφαρμογές μας, ενδέχεται να συλλέγουμε αυτόματα τεχνικά δεδομένα ή / και προσωπικά δεδομένα. Συλλέγουμε τέτοια δεδομένα χρησιμοποιώντας cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες.

Ένα cookie είναι μια ηλεκτρονική ευκολία [πληροφορία] που αποθηκεύεται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που παρακολουθεί τις κινήσεις σας σε ιστότοπους. Χρησιμοποιούμε cookies για να σας αναγνωρίζουμε όταν επιστρέφετε στον Ιστότοπό μας, για να παρακολουθούμε πόσο συχνά επισκέπτεστε τον Ιστότοπό μας, το περιεχόμενο των κρατήσεων σας, προκειμένου να αποθηκεύσουμε πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας, προηγούμενες κρατήσεις και να παράσχουμε περιεχόμενο ειδικά για τα ενδιαφέροντά σας. Έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις κρατήσεις σας.

Η χρήση των απολύτως απαραίτητων (λειτουργικών) cookies είναι αυτόματη, ενώ άλλα cookies είναι από προεπιλογή απενεργοποιημένα. Ο ιστότοπός μας παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης διαφορετικών από τα απαραίτητα cookies ή διαχείρισης των προτιμήσεων cookie. Ανατρέξτε στην “Πολιτική Cookies” για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies από εμάς.

4. Γιατί συλλέγουμε και πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε θα χρησιμοποιούνται μόνο όταν το επιτρέπει ο νόμος. Συνήθως θα τα χρησιμοποιούμε για τους σκοπούς:

– επεξεργασία των κρατήσεων σας για τυχόν συμβόλαια μεταξύ εσάς και των Παραγωγών, διευκολύνοντας και ολοκληρώνοντας τέτοια συμβόλαια για υπηρεσίες που έχετε επιλέξει (π.χ. για χειρισμό κρατήσεων, έκδοση αποδείξεων)

– την ικανοποίηση των αιτημάτων σας

– επικοινωνία μαζί σας πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής εμπορικών επικοινωνιών μέσω e-mail ή με οποιοδήποτε άλλο ισοδύναμο μέσο ηλεκτρονικής επικοινωνίας, εάν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με τη λήψη τέτοιων ανακοινώσεων κάνοντας κλικ στο κουμπί ” UNSUBSCRIBE ” στο κάτω μέρος οποιουδήποτε e-mail που ενδέχεται να έχετε λάβει (σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη αρχικά αρνηθεί τέτοια χρήση) ή επικοινωνώντας μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

– βελτίωση των υπηρεσιών και της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να τη διατηρήσουμε ενημερωμένη και σχετική.

– συμμόρφωση με τη νομική μας υποχρέωση και το αμοιβαίο συμφέρον μας για τη διατήρηση της ασφάλειας του δικτύου.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για τους σκοπούς που τα συλλέξαμε. Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για άλλο σκοπό, θα σας ειδοποιήσουμε πριν από αυτήν τη χρήση και θα εξηγήσουμε τη νομική βάση που μας επιτρέπει να το πράξουμε.

5. Αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων

– Πρέπει να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες που μας έχετε παράσχει στους Παραγωγούς για να ολοκληρώσουμε την κράτησή σας. Ανάλογα με τον παραγωγό, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας, τα ονόματα των ατόμων που επισκέπτονται μαζί σας, τυχόν προτιμήσεις ή άλλες πληροφορίες που καθορίσατε Εάν δεν παρέχονται τα απαιτούμενα δεδομένα, δεν θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την κράτησή σας.

– Πρέπει επίσης να αποκαλύψουμε ορισμένα δεδομένα σας σε τρίτα μέρη που χρησιμοποιούμε ως πάροχοι υπηρεσιών (π.χ. παρόχου διαχειρίσεως κρατήσεων, πάροχος διαδικασίας πληρωμής, τράπεζες)

Οι υπηρεσίες διαχείρισης κρατήσεων για το Gastronomy Tours, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης πληροφοριών κρατήσεων και προμηθευτών, παρέχονται από το https://gastronomytours.com/wp-content/uploads/2020/01/cretian-feast-10-1.jpg, μια υπηρεσία υπολογιστή hopwave, και υπόκεινται στο Συμφωνητικό υπηρεσιών https://gastronomytours.com/wp-content/uploads/2020/01/cretian-feast-10-1.jpg («Σύμβαση υπηρεσιών https://gastronomytours.com/wp-content/uploads/2020/01/cretian-feast-10-1.jpg»).

Οι υπηρεσίες επεξεργασίας πληρωμών για την Gastronomy Tours, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας και αποθήκευσης δεδομένων πιστωτικών καρτών, παρέχονται από τη Stripe, Inc. (“Stripe”) και υπόκεινται στη συμφωνία υπηρεσιών Stripe (“Σύμβαση Yπηρεσιών Stripe”). Συμφωνώντας με αυτούς τους όρους και συνεχίζοντας να λειτουργεί ως πελάτης μιας υπηρεσίας Gastronomy Tours επί πληρωμή, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τη Συμφωνία Υπηρεσιών Stripe, καθώς ο ίδιος μπορεί να τροποποιείται από την Stripe κατά καιρούς.

Όλα τα τρίτα μέρη που χρησιμοποιούμε για την παροχή των υπηρεσιών μας είναι συμβατικά υποχρεωμένα για την εμπιστευτικότητα και την προστασία των δεδομένων σας και θα τα χρησιμοποιήσουν σύμφωνα με το νόμο. Τους επιτρέπουμε μόνο να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για συγκεκριμένους σκοπούς και σύμφωνα με το νόμο. Παρέχοντας πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο ή αλλιώς σε εμάς, μας εξουσιοδοτείτε ρητά να αποκαλύψουμε και να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας όπως περιγράφεται παραπάνω προκειμένου να μας επιτρέψετε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς.

Δεν αποκαλύπτουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο, από δικαστήριο ή οποιονδήποτε κυβερνητικό φορέα.

Η κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων με το δίκτυο παραγωγών μας συνεπάγεται τη μεταφορά των δεδομένων σας στις χώρες των παραγωγών (επί του παρόντος στην Ελλάδα) αλλά όχι εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

6. Ασφάλεια δεδομένων

Καταβάλλουξε προσπάθεια γιά να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή. Λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και επιχειρησιακά μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, καταστροφή, τυχαία απώλεια ή ζημιά. Οι υπάλληλοί μας, οι αντιπρόσωποί μας, και οι συμβαλλόμενοι εργολάβοι θα έχουν πρόσβαση ή επεξεργάζονται μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τις οδηγίες μας και υπόκεινται σε υποχρέωση εμπιστευτικότητας.

7. Διατήρηση δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών που τα συλλέξαμε ή για την ικανοποίηση οποιωνδήποτε νομικών, λογιστικών ή αναφορών απαιτήσεων.

8. Τα δικαιώματά σας

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 («GDPR») και τους εθνικούς νόμους περί προστασίας δεδομένων:

α) Δικαίωμα αίτησης πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα: Έχετε το δικαίωμα να ενημερώνεστε εάν και πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

β) Δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων: Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές στα προσωπικά σας δεδομένα ή να μας ζητήσετε να διορθώσουμε οποιαδήποτε από αυτά

γ) Δικαίωμα αίτησης διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα που συλλέξαμε αρχικά από εμάς και τα οποία δεν είναι πλέον απαραίτητα ή εάν θέλετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για τη διαδικασία.

δ) Δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων:

ε) Δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων: εάν αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων σας ή τη νομιμότητα της επεξεργασίας, μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό τους

στ) Δικαίωμα φορητότητος δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας έχετε παράσχει, σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανή μορφή και να μεταδίδετε αυτά τα δεδομένα σε άλλο ελεγκτή χωρίς εμπόδια από πλευράς μας

ζ) Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή όπου η συγκατάθεσή σας είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας

Όλα τα παραπάνω δικαιώματα υπόκεινται στην ισχύουσα νομοθεσία.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected]

η) Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή για ζητήματα προστασίας δεδομένων (www.dpa.gr στην Ελλάδα), εάν μετά την άσκηση των δικαιωμάτων σας ενώπιον του υπευθύνου επεξεργασίας δεδομένων, δεν είστε ικανοποιημένοι. Θα εκτιμούσαμε, ωστόσο, την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες σας και να σας βοηθήσουμε πριν υποβάλετε την καταγγελία, οπότε επικοινωνήστε μαζί μας σε πρώτη φάση.

9. Σύνδεσμοι τρίτων

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς ιστότοπους και εφαρμογές τρίτων. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου. Δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πολιτικές απορρήτου τους. Σας συμβουλεύουμε να ανατρέχετε στην πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

10. Ενημερώσεις και αλλαγές σε αυτήν την πολιτική

Τυχόν αλλαγές / ενημερώσεις που κάνουμε σε αυτήν την πολιτική θα ισχύουν από την ανάρτησή τους στον Ιστότοπό μας, οπότε διαβάζετε την πολιτική απορρήτου μας τακτικά για να ενημερώνεστε πλήρως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, προτάσεις ή σχόλια, στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση [email protected]

Subscribe to our Newsletter

Looking for great ideas to build your holiday around?