Are you a tourism professional seeking great gastronomic experiences for your clients?

Στους top προορισμούς η Ελλάδα το 2021

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ingo Burmester, στις διακοπές ήλιου-θάλασσας οι 5 πρώτοι προορισμοί το 2021 θα είναι η Ελλάδα, η Τουρκία, οι Βαλεαρίδες Νήσοι, η Ιταλία και η Κροατία. Γι αυτό, οι Dertour, ITS, Jahn Reisen και Travelix έχουν αυξήσει ανάλογα…

DER Touristik: Στους top προορισμούς η Ελλάδα το 2021- Υψηλή ζήτηση για διακοπές πολυτελείας και κάμπινγκ

42 καταλόγους διακοπών για το καλοκαίρι του 2021, που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών του, εξέδωσε ο όμιλος της DER Touristik.

Τα brand του ομίλου, Dertour, ITS, Jahn Reisen, Meiers Weltreisen και Travelix έχουν προσαρμόσει τις προσφορές τους στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών για ασφάλεια, ατομικότητα,  και ευελιξία. Το χαρτοφυλάκιο επεκτάθηκε σε ταξίδια πολυτελείας, με μικρά γκρουπ, υπαίθριες δραστηριότητες και διαμονή σε κάμπινγκ.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ingo Burmester, στις διακοπές ήλιου-θάλασσας οι 5 πρώτοι προορισμοί το 2021 θα είναι η Ελλάδα, η Τουρκία, οι Βαλεαρίδες Νήσοι, η Ιταλία και η Κροατία. Γι αυτό, οι Dertour, ITS, Jahn Reisen και Travelix έχουν αυξήσει ανάλογα τον αριθμό των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων: στην Ελλάδα κατά 37 ξενοδοχεία, στην Τουρκία κατά 14, ενώ στις Βαλεαρίδες Νήσους υπάρχουν 70 ξενοδοχεία. 84 ξενοδοχεία έχουν προστεθεί στην Ιταλία και δέκα στην Κροατία.

Ο DER Touristik αναμένει πολύ υψηλή ζήτηση για διακοπές στη χώρα των πελατών του, όπου έχει παρουσία στην Ευρώπη και σε γειτονικές χώρες. «Υπάρχει ιδιαίτερα έντονη ζήτηση για οδικά ταξίδια», δήλωσε ο Ingo Burmester. Η προσφορά για τη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 10% σε κάθε μια στα προγράμματα του Dertour, ITS και Jahn Reisen, και κατά 30% για την Πολωνία.

Σε όλη την Ευρώπη επέισης θα προσφέρει διακοπές σε κάμπινγκ. Εκτός από τη Σκανδιναβία, την Ισλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, οι κατασκηνωτές μπορούν να κάνουν κράτηση στη Γερμανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Για πρώτη φορά, η Dertour δημοσιεύει τον κατάλογο «Camp Holiday», ο οποίος θα εμφανιστεί στις αρχές Ιανουαρίου και θα παρουσιάσει μια επιλογή από πωλητές τροχόσπιτων στη Γερμανία, καθώς και καταλύματα για κάμπινγκ σε 92 σελίδες.

Σύμφωνα με τον Burmester, η τάση προς την ατομικότητα και την απομόνωση αντικατοπτρίζεται επίσης στην υψηλή ζήτηση για διακοπές πολυτελείας. Και σε αυτόν τον τομέα ο όμιλος προσέθεσε ξενοδοχεία και προορισμούς.

Πάντως, όσοι κάνουν πρώιμα κρατήσεις θα έχουν έκπτωση άνω του 25% για την Τουρκία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Αίγυπτο, τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Κούβα και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Πηγή: tornosnews.gr

Tours in Greece

Categories Types Parents
  • Visits
  • Activities
  • Trips
  • Museums
Search
Date
Max Number of Persons
Categories Types Childs
Regions
Services
From: €27.10
/ per person

Crete

Region of Heraklion

Peza

gtyNKwLO_DkbuLv3o_Cellar2.jpg
From: €22.90
/ per person

Peloponnese

Corinthia

Nemea

H1h06.jpg
From: €19.75
/ per person

Peloponnese

Achaia

Patra

pC02GvRq_mnHRk1Ww_IMG_9907.jpeg
From: €172.00
/ per person

Aegean Islands

Cyclades

Naxos

AsQvHmfu_B1Q3xKtB_IMG_20260402_122058_995.jpg
From: €30.25
/ per person

Peloponnese

Messinia

Kalamata

WVrOdXkj_one-olive-factory-2-600x750.jpeg
From: €25.00
/ per person

Crete

Region of Heraklion

oawsWII4_OuhdgZ9F_vravia (1).jpg
From: €56.50
/ per person

Attica - Athens

Athens East

HEoXv4cs_cTKd23UN_DSC_4849.jpg
From: €161.50
/ per person

Peloponnese

Messinia

Kalamata

8Epifk65_Sw2xa3Oj_IMG_3119.jpg
From: €214.00
/ per person

Peloponnese

Messinia

Kalamata

agIjn8FG_gS8ukXgk_olive oil tasting3 (1).jpg

Book your visit to Selected Food Producers in Greece

GASTRONOMY IS AN EXPERIENCE. BE SURE TO BOOK YOUR GASTRONOMIC TOUR WITH US TODAY.

Subscribe to our Newsletter and

Get Discounts to Gastronomy Tours featured partners

LOOKING FOR GREAT IDEAS TO BUILD YOUR HOLIDAY AROUND?