Plan your gastronomic visit to Athens including visits to producers, walking food tours, cooking lessons and day trips related to gastronomy

Καλοκαιρινό πάρτυ στη Στροφιλιά

Το καλοκαιρινό πάρτυ της Στροφιλιάς είναι γεγονός! Σας περιμένουμε το Σάββατο, 29 Ιουνίου, στις 7:00 μ.μ στο οινοποιείο μας στην Ανάβυσσο για να περάσουμε μία αξέχαστη βραδιά! Μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, κρασιά από την Αττική και την Πελοπόννησο, φοβερές μουσικές, quality street…

Το καλοκαιρινό πάρτυ της Στροφιλιάς είναι γεγονός!

Σας περιμένουμε το Σάββατο, 29 Ιουνίου, στις 7:00 μ.μ στο οινοποιείο μας στην Ανάβυσσο για να περάσουμε μία αξέχαστη βραδιά!

Μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, κρασιά από την Αττική και την Πελοπόννησο, φοβερές μουσικές, quality street food από τους Po’ Boys (που για πρώτη φορά φέτος θα είναι μαζί μας! Αξίζει να δοκιμάσετε τις υπέροχες αυθεντικές συνταγές τους συνδυασμένες με τα κρασιά της Στροφιλιάς!) και γλυκές απολαύσεις από τους καλύτερους του είδους, τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ!

Προετοιμαστείτε για πολλές selfies με μοναδικά οινικά δώρα, καθώς η ομάδα του My Photobooth θα είναι μαζί μας για να μας χαρίσει φωτογραφικές αναμνήσεις από όλη την βραδιά!

Το έναυσμα θα δώσει η γευστική δοκιμή των κρασιών που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ και θα ολοκληρωθεί στις 10 μ.μ.

Από τις 7:00 μ.μ. μέχρι όσο κρατήσει το κέφι στα decks της Στροφιλιάς θα βρίσκεται ο Τάσος Λακές όπου θα μας ταξιδέψει μουσικά με rock, rock n roll, jazz, fusion & funk!

Καθ’ όλη τη βραδιά του πάρτυ θα είναι μαζί μας οι Po’ Boys που θα σερβίρουν απολαυστικούς μεζέδες για να συνοδέψετε το κρασί σας σε εξαιρετικά προσιτές τιμές όπως και τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ για να σας γλυκάνουν και να σας δροσίσουν.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ!

Γευσιγνωσία κρασιών: 7 μ.μ – 10 μ.μ

Είσοδος: Ελεύθερη

Subscribe to our Newsletter

LOOKING FOR GREAT IDEAS TO BUILD YOUR HOLIDAY AROUND?