...

ΔραμΟΙΝΟγνωσία στο CHÂTEAU NICO LAZARIDI!

Το Château Nico Lazaridi συμμετέχει στις δράσεις της 6ης Δραμοινογνωσίας! Tο Οινοποιείο Château Nico Lazaridi συμμετέχει στις εκδηλώσεις και τις δράσεις της ΔραμΟΙΝΟγνωσίας 2019! Το Σάββατο 18 & την Κυριακή 19 Μαΐου ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους οίνους και το οινοποιείο…

Το Château Nico Lazaridi συμμετέχει
στις δράσεις της 6ης Δραμοινογνωσίας!

Tο Οινοποιείο Château Nico Lazaridi συμμετέχει στις εκδηλώσεις και τις δράσεις της ΔραμΟΙΝΟγνωσίας 2019! Το Σάββατο 18 & την Κυριακή 19 Μαΐου ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους οίνους και το οινοποιείο μας σε ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, συναυλία με κουαρτέτο εγχόρδων, μαθήματα φωτογραφίας και ένα κεφάτο closing party με ζωντανή μουσική!

Διαβάστε το πρόγραμμα και κάντε εγκαίρως τις κρατήσεις σας για τις δράσεις που σας ενδιαφέρουν.

Ξεναγήσεις & Γευστικές δοκιμές στο Château
Όλο το διήμερο 18 &19 Μαΐου από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμαμπορείτε να ξεναγηθείτε στους χώρους του οινοποιείου ChâteauNico Lazaridi, να δοκιμάσετε τις ετικέτες του Δραμινού αμπελώνα, να αγοράσετε τα αγαπημένα σας κρασιά και να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές σε επιλεγμένες ετικέτες.

VIP ξεναγήσεις
Food & Wine Pairing Experience

Για τους οινόφιλους επισκέπτες αλλά κυρίως για τα μέλη του Nico Lazaridi Wine Club ετοιμάσαμε 6 VIP ξεναγήσεις σε κλειστά γκρουπ των 8 ατόμων – μια πραγματική VIP οινική εμπειρία! Περιλαμβάνει μια λεπτομερή ξενάγηση στους χώρους του οινοποιείου καθώς και food andwine pairing δοκιμή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Οινοποιείου, με επιλεγμένα ταιριαστά εδέσματα για κάθε οίνο ξεχωριστά.

Πρόγραμμα
Σάββατο 18/5: 12:00, 15:00, 17:00
Κυριακή 19/5: 12:00, 15:00 & 17:00

Διάρκεια: περίπου 90 λεπτά

Ως μέλη του NL WINE CLUB, μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε ΔΩΡΕΑΝ!

Συμμετοχή για μη μέλη: 20€/άτομο

Στην τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση -10€ για κάθε αγορά που θα πραγματοποιηθεί στο οινοποιείο κατά τη διάρκεια του διημέρου. Απαραίτητη η κράτηση με προπληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η δήλωση συμμετοχής και κράτηση θέσης!

Στείλτε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ημέρα και ώρα στο [email protected].
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

CONCERTO QUARTET
Συναυλία με κουαρτέτο εγχόρδων – Σάββατο 18 Μαΐου.
Προσέλευση: 19.30
Το Concerto quartet (κουαρτέτο εγχόρδων Κοντσέρτο) θα παρουσιάσει μια επιλογή από αργεντίνικα τάνγκο καθώς και αυθεντικές κινηματογραφικές συνθέσεις των Morricone, Preisner, Bregovic, Gardel, Bernstein από βραβευμένα φιλμ όπως «Σινεμά ο Παράδεισος», «Ο καιρός των τσιγγάνων» και «West side story».
Είσοδος: 10 ευρώ | Περιλαμβάνει finger food και κρασί

CLICK ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ!
Ο γνωστός φωτογράφος Γιώργος Ζαρζώνης σε μια πρωτότυπη περιήγηση στους χώρους μέσα και έξω από το Château, μας μαθαίνει τα μυστικά της φωτογραφίας με κινητό. Στο τέλος της διαδρομής, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στα μυστικά της σοκολάτας και τους γευστικούς συνδυασμούς της με το κρασί!
Πρόγραμμα: Κυριακή 19/5, στις 12:30, τις 15:30 & τις 17:30 |
Διάρκεια: περίπου 60 λεπτά | Γκρουπ των 15 ατόμων
Συμμετοχή: Δωρεάν | Απαραίτητη η κράτηση – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας |Στείλτε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και ώρα στο [email protected].

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΡΑΧΗΛ LIVE!
Closing party – Κυριακή 19 Μαΐου στις 17:00
Το διήμερο της ΔραμΟΙΝΟγνωσίας κλείνει στην αυλή του Château με μελωδίες και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε! Η Ραχήλ Τσελεπίδου και ο Γιάννης Κυρατσός θα μας ταξιδέψουν σε μια μουσική βόλτα που σχεδίασαν οι ίδιοι. Με το ταλέντο και το χιούμορ τους ενώνουν επιλεγμένα τραγούδια από την αγγλόφωνη ποπ και ροκ σκηνή.
Είσοδος: Ελεύθερη

*Η 6η Δραμοινογνωσία ξεκινά δυναμικά την Κυριακή 12 Μαΐουστις 10:30 το πρωί με τον αγώνα δρόμου Drama Wine Trail, 12 χιλιομέτρων, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ο οποίος περνά μέσα από το οινοποιείο Château NicoLazaridi. Πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής εδώ!

** Την ίδια ημέρα, ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης και οι Χαλκιμιστέςκηρύσσουν την έναρξη της στις 19:30 στην Κεντρική Πλατεία της Δράμας.

*** Την Πέμπτη 16/5 στα πλαίσια της Δραμοινογνωσίας θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hydrama συνέδριο με ανοικτή συμμετοχή με θέμα “«Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον τομέα της επιστήμης των τροφίμων – Νέες ευκαιρίες για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης»

100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων:
Θυμόμαστε – Τιμούμε – Προχωράμε!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις δράσεις της 6ης ΔραμΟΙΝΟγνωσίας, πατήστε εδώ.

Subscribe to our Newsletter

LOOKING FOR GREAT IDEAS TO BUILD YOUR HOLIDAY AROUND?