Όροι Συνεργασίας Gastronomy Tours με Παρόχους Δραστηριοτήτων

(DECEMBER 2023) 

  1. Η ατομική επιχείρηση με επωνυμία Αλέξανδρος-Ιωάννης Μεγαπάνος του Επαμεινώνδα, με διακριτικό τίτλο Gastronomy Tours (ή Εμείς), εγγεγραμμένη στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με αριθμό ΓΕΜΗ 083672802000, έδρα στη διεύθυνση 1ο χλμ Λεωφόρου Πικερμίου- Σπάτων, 19009 Πικέρμι, Ελλάδα και με Αριθμό Φορολογικού Μητρώου: EL043478044 [εφεξής  «GASTRONOMY TOURS»] διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα προβολής γαστρονομικών προϊόντων και Παραγωγών γαστρονομικών προϊόντων, και Παρόχων δραστηριοτήτων, διοργάνωσης επισκέψεων σε Παραγωγούς και κρατήσεων θέσεων για τις επισκέψεις αυτές καθώς και διαδικτυακή εφαρμογή και εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα τύπου Android και iOS (στο εξής «ιστοσελίδα» ή «πλατφόρμα»). 
  2. Οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ που συνεργάζονται με το GASTRONOMY TOURS, εμφανίζουν το προφίλ των δραστηριοτήτων τους κάθε μία ξεχωριστά στην ιστοσελίδα του GASTRONOMY TOURS και στην κατηγορία Δραστηριότητες. 
  3. Το προφίλ των δραστηριοτήτων των παρόχων  περιλαμβάνει πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους επισκέπτες, όπως ενδεικτικά, φωτογραφίες, περιγραφές, γραφικές παραστάσεις και βίντεο που χορηγούνται από τους ίδιους τους ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ στο GASTRONOMY TOURS. Οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ εγγυώνται την ακρίβεια του υλικού τους που προβάλλεται στο προφίλ της κάθε δραστηριότητάς τους και ότι το υλικό αυτό τους ανήκει η/και έχουν κάθε δικαίωμα να το χορηγούν στο GASTRONOMY TOURS και να το δημοσιεύουν. Έχουν επίσης την δυνατότητα να το τροποποιούν όποτε το επιθυμούν ενημερώνοντας με email στο ([email protected]) το GASTRONOMY TOURS προκειμένου να ανανεώνεται το προφίλ της δραστηριότητας τους. Επίσης οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ θα παραδώσουν στο GASTRONOMY TOURS τιμοκατάλογο ανά χρήστη για κάθε δραστηριότητα που προσφέρουν, o οποίος τιμοκατάλογος θα συμπεριληφθεί στο προφίλ της δραστηριότητας. 

    Εάν ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ τροποποιήσει ή καταργήσει υπηρεσίες του χωρίς να ενημερώσει το GASTRONOMY TOURS, o ΠΑΡΟΧΟΣ οφείλει να εκτελέσει τυχόν αιτήματα που έχει αποδεχθεί με τους όρους της υπηρεσίας που έχει γίνει δεκτό το αίτημα. 

    Οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ εγγυώνται την ακρίβεια του ύψους του τιμοκαταλόγου τους, ο οποίος δεν μπορεί να μεταβληθεί αν δεν ενημερωθεί το GASTRONOMY TOURS. 

    Το GASTRONOMY TOURS μπορεί να αρνηθεί ή/και να επιφέρει μεταβολές στο υλικό, κυρίως στην διατύπωση, που θα του παραδώσουν οι ΠΑΡΟΧΟΙ, προκειμένου αυτό κατά την κρίση του GASTRONOMY TOURS να συνάδει με το ύφος της Πλατφόρμας. 
  4. α) Οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ συμμετέχουν στην ιστοσελίδα του GASTRONOMY TOURS δωρεάν, για τυχόν την συμμετοχή σε λοιπές υπηρεσίες του GASTRONOMY TOURS μπορούν να επιλέξουν ένα από τα ακόλουθα συνδρομητικά πακέτα: 
Χάλκινη Συνδρομή 
– Συμμετοχή στην ιστοσελίδα του GASTRONOMY TOURS
– Χωρίς συμμετοχή στις εφαρμογές του GastronomyTours στα κινητά τηλέφωνα. 
– Χωρίς δυνατότητα προβολής στις προβεβλημένες θέσεις της ιστοσελίδας
του GastronomyTours ή των εφαρμογών των κινητών τηλεφώνων


Ετήσιο κόστος 0€
Αργυρή Συνδρομή 
– Συμμετοχή στην ιστοσελίδα του GASTRONOMY TOURS
– Συμμετοχή στις εφαρμογές του GastronomyTours στα κινητά τηλέφωνα. 
– Παρέχονται δύο δωρεάν προβολές δελτίων τύπου στο blog και στα κοινωνικά δίκτυα
του GastronomyTours
– Παρέχεται δυνατότητα προβολής στις προβεβλημένες θέσεις της ιστοσελίδας
του GastronomyTours ή των εφαρμογών των κινητών τηλεφώνων


Ετήσιο κόστος 90€
Χρυσή Συνδρομή 
– Παρέχονται όλα τα προνόμια της Αργυρής Συνδρομής και με τέσσερις αντί για δύο δωρεάν προβολές δελτίων τύπου στο blog και στα κοινωνικά δίκτυα του GASTRONOMY TOURS
– Αναγκαία προϋπόθεση: Η τοποθέτηση του λογότυπου του GASTRONOMY TOURS που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ μαζί με τα άλλα εικονίδια από τα κοινωνικά δίκτυα ή κάπου εμφανώς στην δική σας ιστοσελίδα που θα παραπέμπει στο προφίλ σας μέσα στο GASTRONOMY TOURS .


Ετήσιο κόστος 120€

Για τους συνδρομητές εγγεγραμμένους πριν την 31/12/21 παρέχεται Αργυρή συνδρομή δωρεάν μέχρι 31/12/24.

Τιμοκατάλογος Προωθητικών Υπηρεσιών στο Gastronomy Tours Ιστοσελίδα, Εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης  και Blog μηνιαίως
Εμφάνιση προφίλ σε Προνομιακή Θέση
Συνδρομή Χάλκινη Αργυρή Χρυσή

Περίοδος
Οκτώβριος – ΑπρίλιοςΑπρίλιος -ΟκτώβριοςΟκτώβριος – ΑπρίλιοςΑπρίλιος -ΟκτώβριοςΟκτώβριος – ΑπρίλιοςΑπρίλιος -Οκτώβριος
Στην Α’ Σελίδα και στη κατηγορία των προϊόνταν και ΠροορισμώνΔεν ΠαρέχεταιΔεν Παρέχεται
200

300

150

250
Στην κατηγορία των ΠροϊόντωνΔεν ΠαρέχεταιΔεν Παρέχεται
100

150

75

125
Στην κατηγορία των ΠροορισμώνΔεν ΠαρέχεταιΔεν Παρέχεται
100

150

75

125
Δημοσίευση Δελτίων Τύπου στο Blog και Κοινωνικά Δίκτυα  50€/δημοσίευση40€/δημοσίευση πέραν των δύο που προσφέρονται δωρεάν ετησίως30€/ δημοσίευση πέραν των τεσσάρων που προσφέρονται δωρεάν ετησίως

4β) Το GASTRONOMY TOURS πληρώνεται για κρατήσεις σε δραστηριότητες των ΠΑΡΟΧΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ απευθείας από τους ΧΡΗΣΤΕΣ για το σύνολο του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό της GASTRONOMY TOURS. Με την ολοκλήρωση της κράτησης, αφού ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ αποδεχθεί την αίτηση, το GASTRONOMY TOURS εκδίδει απόδειξη ή τιμολόγιο του συνολικού ποσού στον ΧΡΗΣΤΗ και ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ πρέπει να εκδώσει άλλο προς την GASTRONOMY TOURS χωρίς να συμπεριλάβει την προμήθεια της Gastronomy Tours.

Το GASTRONOMY TOURS πληρώνεται για δραστηριότητες αξίας μικρότερης των 20€/άτομο απευθείας από τον ΧΡΗΣΤΗ με σταθερό αντίτιμο 3€/ άτομο. 
Για δραστηριότητες αξίας μεγαλύτερης των 20€/άτομο το GASTRONOMY TOURS πληρώνεται με προμήθεια επί της ονομαστικής τιμής της δραστηριότητας του ΠΑΡΟΧΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ(όπως αναφέρεται στο προφίλ του) και παρακρατείται από τον ΠΑΡΟΧΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ. 
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ κατά την άφιξή του στον ΠΑΡΟΧΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ οφείλει να  παρουσιάσει το κουπόνι της κράτησής του ως απόδειξη της κράτησης του. 


Ποσοστά προμήθειας του Gastronomy Tours

Δραστηριότητες ΠΑΡΟΧΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ μη εμπεριέχουσες προμήθεια  

+15%

Δραστηριότητες ΠΑΡΟΧΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ εμπεριέχουσες προμήθεια  
 
   20%

5. Οι επισκέπτες πληρώνουν την ονομαστική αξία της δραστηριότητος στο GASTRONOMY TOURS όπως αναφέρεται στο προφίλ του ΠΑΡΟΧΟΥ της ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ , μόλις ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ αποδεχτεί την κράτηση και εκδίδει απόδειξη ή τιμολόγιο στον ΧΡΗΣΤΗ, ενώ οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ οφείλουν να εκδώσουν ένα άλλο τιμολόγιο στο GASTRONOMY TOURS για τις δικές τους υπηρεσίες μη συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας του GASTRONOMY TOURS. Όλα τα απαραίτητα στοιχεία του τιμολογίου παραδίδονται στους ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ όταν ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ αποδέχεται την κράτηση. 

6. Οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ, όταν λαμβάνουν ειδοποίηση για κράτηση από έναν χρήστη, οφείλουν να απαντούν εάν επιβεβαιώνουν ή όχι την κράτηση εντός 24 ωρών, άλλως αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα στον χρήστη ότι η εν λόγω δραστηριότητα δεν είναι διαθέσιμη. 

7. Οι ΧΡΗΣΤΕΣ έχουν δικαίωμα να ακυρώσουν την δραστηριότητά τους εντός 14 ημερών από την επιβεβαίωση της κράτησής τους έως και 7 ημέρες πριν την ημερομηνία δραστηριότητας και το GASTRONOMY TOURS υποχρεούται να επιστρέψει στους χρήστες ό,τι ποσό έχουν καταβάλει. Στην περίπτωση αυτή οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ δεν έχουν καμία αξίωση έναντι του GASTRONOMY TOURS και των επισκεπτών. 

Εάν οι ΧΡΗΣΤΕΣ ακυρώσουν την δραστηριότητα εκπρόθεσμα ή δεν εμφανιστούν την προγραμματισμένη ημερομηνία δραστηριότητας, οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ θα εξοφληθούν από το  GASTRONOMY TOURS. 

8. Σε περίπτωση που οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ ακυρώσουν μία κράτηση για λόγους ανωτέρας βίας ή λόγους που δεν μπορούσαν οι ίδιοι να προβλέψουν ή να αποτρέψουν, οφείλουν να ενημερώσουν το GASTRONOMY TOURS το αργότερο έως 48 ώρες πριν την ημερομηνία της προγραμματισμένης δραστηριότητας και, εφόσον επιθυμούν, να προτείνουν αλλαγή της ημερομηνίας, υπό την προϋπόθεση ότι θα την εγκρίνουν οι ΧΡΗΣΤΕΣ, άλλως το GASTRONOMY TOURS υποχρεούται να επιστρέψει  ό,τι ποσό έχει εισπράξει στους ΧΡΗΣΤΕΣ, οι δε ΠΑΡΟΧΟΙ δεν έχουν καμία αξίωση έναντι του GASTRONOMY TOURS και των ΧΡΗΣΤΩΝ. 

Εάν οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ ακυρώσουν την κράτηση για άλλους λόγους από τους προβλεπόμενους στην αμέσως προηγούμενη παράγραφο ή δεν εμφανιστούν την συμφωνηθείσα ώρα στο συμφωνηθέν σημείο, το GASTRONOMY TOURS υποχρεούται να επιστρέψει στους ΧΡΗΣΤΕΣ ό,τι ποσό έχει εισπράξει οι δε ΠΑΡΟΧΟΙ να  αποζημιώσουν το  GASTRONOMY TOURS με το ποσό των 25€ ανά επισκέπτη. Επίσης θα ευθύνονται για την αποκατάσταση κάθε ζημίας του GASTRONOMY TOURS συμπεριλαμβανομένης και της ηθικής του βλάβης. Επιπροσθέτως το GASTRONOMY TOURS θα δικαιούται να διακόψει την συνεργασία του με τον εν λόγω ΠΑΡΟΧΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ και να διαγράψει το προφίλ των δραστηριοτήτων του από την πλατφόρμα του. 

9. Οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ μπορούν να διακόψουν την συνεργασία τους με το GASTRONOMY TOURS μετά από προηγούμενη προειδοποίηση ενός (1) μηνός και υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι δραστηριότητες, για τις οποίες έχει γίνει κράτηση από την πλατφόρμα του GASTRONOMY TOURS. Ομοίως το GASTRONOMY TOURS μπορεί να διακόψει την συνεργασία του με τους ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση όμως, στην περίπτωση παράβασης των υποχρεώσεών τους.  

10. Στο πλαίσιο της συνεργασίας GASTRONOMY TOURS και ΠΑΡΟΧΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ και τα δύο μέρη επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τους εκπροσώπους του άλλου μέρους, το προσωπικό τους και τους επισκέπτες. Το GASTRONOMY TOURS ενημερώνει ότι τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται ανήκουν στην ατομική επιχείρηση με επωνυμία Αλέξανδρος-Ιωάννης Μεγαπάνος του Επαμεινώνδα, με διακριτικό τίτλο GASTRONOMY TOURS, εγγεγραμμένη στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με αριθμό ΓΕΜΗ 083672802000, έδρα στη διεύθυνση 1ο χλμ Λεωφόρου Πικερμίου- Σπάτων, 19009 Πικέρμι, Ελλάδα και με Αριθμό Φορολογικού Μητρώου: EL043478044 (Υπεύθυνος Επεξεργασίας). Οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ αναλαμβάνουν την υποχρέωση να ενημερώσουν το GASTRONOMY TOURS για την ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας του Υπεύθυνου Επεξεργασίας τους και κατά την αποδοχή των παρόντων όρων, άλλως δεν συνάπτεται συμφωνία μεταξύ του GASTRONOMY TOURS και των Παρόχων δραστηριοτήτων. Η επεξεργασία των δεδομένων και των δύο μερών διέπεται από τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (ΓΚΠΔ) και την εθνική νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως κάθε φορά ισχύει. 

11. Τα Μέρη διαβεβαιώνουν ότι συμμορφώνονται πλήρως με όλες τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από τον ΓΚΠΔ και την κάθε φορά ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. 

12. Το GASTRONOMY TOURS έχει οποτεδήποτε το δικαίωμα να εκχωρήσει με οποιονδήποτε τρόπο μέρος ή και το σύνολο των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών του που απορρέουν από το παρόν σε οποιονδήποτε τρίτο με έγγραφη γνωστοποίηση προς τους ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. 

13. Για κάθε διαφορά που απορρέει από την συνεργασία GASTRONOMY TOURS και ΠΑΡΟΧΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ εφαρμόζεται το Ελληνικό και Ενωσιακό Δίκαιο και αρμόδια δικαστήρια προς επίλυσή της ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας, Ελλάδα. 

Subscribe to our Newsletter

LOOKING FOR GREAT IDEAS TO BUILD YOUR HOLIDAY AROUND?