...

Γιατί να συμμετέχει ένας παραγωγός στην εφαρμογή του Gastronomy Tours

Το όφελος ενός παραγωγού να συμμετέχει στην εφαρμογή του Gastronomy tours είναι μεγάλο καθότι μέσω της εφαρμογής έχει πολύ μεγαλύτερη παρουσία στον ταξιδιώτη άρα και πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να έχει επισκέπτες διότι:

Η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα είναι πολύ πιο εξυπηρετική για τους ταξιδιώτες έναντι του site και του φορητού υπολογιστή,  που είναι βαρύς και ογκώδης  και δεν παρέχει υπηρεσίες τοποθεσίας ενώ παράλληλα είναι πολύ πιο εύκολα προσβάσιμη όταν κάποιος την έχει καταβάσει στο κινητό του.

Οι υπηρεσίες τοποθεσίας (GPS) που παρέχει η εφαρμογή  και το τηλέφωνο εξυπηρετεί  τον επισκέπτη να βρίσκει τους παραγωγούς σε σχέση με την τοποθεσία  του, να χρησιμοποιεί τους χάρτες της εφαρμογής αλλά και  την υπηρεσία καθοδήγησης προκειμένου  να φθάσει στον προορισμό του.

Τελευταίες μελέτες μάλιστα  δείχνουν ότι οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων χρησιμοποιούν 90% τις εφαρμογές έναντι μόνο 10% τους ιστοτόπους.

Για ηλεκτρονικό εμπόριο μάλιστα, όπως στη περίπτωση του Gastronomy Tours, η σχέση χρήσης των εφαρμογών έναντι των ιστοτόπων για κινητά τηλέφωνα είναι περίπου 20 φορές περισσότερο μέσω των εφαρμογών και η τάση είναι προς την περεταίρω ανάπτυξη υπέρ των εφαρμογών.

Οι χρήστες των εφαρμογών βλέπουν πάνω από 4 φορές περισσότερα προϊόντα ανά περίοδο σύνδεσης, σε σύγκριση με τους ιστότοπους για κινητά και έχουν 3 φορές μεγαλύτερα ποσοστά μετατροπών δηλαδή που καταλήγει σε αγορά του προϊόντος και 50% περισσότερες μετατροπές σε αγορές ανά περίοδο σύνδεσης από ό, τι μέσω υπολογιστή.

Subscribe to our Newsletter

LOOKING FOR GREAT IDEAS TO BUILD YOUR HOLIDAY AROUND?